Compare Listings

Είμαστε μεσίτες αστικών συμβάσεων, εγγεγραμμένοι εις τα μητρώα του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών και ασκούμε το επάγγελμα τούτο, σοβαρά και υπεύθυνα, διατηρώντας επιχείρηση εις το Ίλιον Αττικής επί της οδού Μενελάου 121 και Έκτορος γωνία, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1997 με τον διακριτικόν τίτλον “Μεσιτικά Γραφεία ΠΕΤΡΑ” .

 

Τα “Μεσιτικά Γραφεία ΠΕΤΡΑ” λειτουργούν σε ιδιόκτητο χώρο 360m², άριστα εξοπλισμένο και είναι στελεχωμένα με υπαλληλικό προσωπικό, αξιόλογο και εξειδικευμένο στον τομέα παροχής υπηρεσιών. Επιπλέον, δια την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική διεκπεραίωση όλων των εργασιών, σε πολεοδομικά, νομικά, συμβολαιογραφικά και άλλα θέματα, είναι πλαισιωμένα με έμπειρη ομάδα συνεργατών, η οποία απαρτίζεται από Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους , Μηχανικούς, κ.λ.π.

Τα “Μεσιτικά Γραφεία ΠΕΤΡΑ” απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους και τους δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν υπεύθυνα και αποτελεσματικά, με απόλυτη εχεμύθεια, να διαμεσολαβήσουν και να φέρουν ωφέλιμα – ουσιαστικά αποτελέσματα, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.